Локо Сф и Локо Пд ще спорят за нападател от Северна Македония
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Острието на Борец Велес Александър Мишов е по-близо до "смърфовете"

Футболистът на северномакедонския Борец Велес Александър Мишов ще продължи своята кариера в България, информира sportmedia.mk. Нападателят имаше основна заслуга за спасението на своя отбор през пролетта, когато ти­мът бе напуснат от спонсора и треньора си Горазд Михай­лов.

Пловдивският Локомотив, както и завърналият се в елита Локомотив София, имат интерес към 22-годишното острие. Трансферът се движи от бившия национал на съсе­дите ни Ванчо Траянов, кой­то наскоро се завърна на “Лаута”. Именно поради този факт се дават по-големи шансове на „черно-белите“ да привлекат Мишов.

Същевременно “Тема Спорт” съобщава, че Локо Со­фия ще започне подготовка за участието в елита на 10 юни (четвъртък). В първите дни играчите ще минат за­дължителни прегледи. Засега няма предвиден лагер, а тимът ще се готви при до­машни условия и ще пътува за контролите. На този етап има уговорени две проверки. На 26 юни съперник на „червено-черните“ ще бъде ЦСКА 1948, а на 3 юли железничарите ще премерят сили с друг столи­чен отбор – Царско село.

В Локомотив планират да има още 3 проверки преди началото на новия сезон, кой­то трябва да стартира в уи­кенда на 17 юли.

Спортно-техническото ръководство на „железничарите“ вече работи усилено по селекцията. В следващите дни ще станат ясни имената и на играчите, с които клу­бът планира да се раздели.