Локо София и Царско село с нулево реми и все още неясна съдба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора не трябваше да губят в "Надежда" и така и стана

Локомотив София завърши наравно 0:0 срещу Царско село в мача им от долната четворка на втората осмица в Първа лига. И двата отбора гледаха да не загубят срещата и в крайна сметка това се случи, като оставя шансовете им за оцеляване в елита за догодина живи.

Срещата  започна с две добри възможности, открили се пред гостите. Първо още 5-ата минута Реди Каса намери на далечната греда Венцислав Христов, който стреля, но защитник на Локо София блокира топката.

Две минути по-късно Мартинс проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Каса отправи акробатичен удар от въздуха, но над гредата.
Локо София и Царско село с нулево реми и все още неясна съдба 1
В 25-та минута Орачев центрира от пряк свободен удар, а Кацикас засече от движение и шутира, но над вратата. Малко след това “червено-черните” поискаха дузпа. След удар на Семерджиев топката бе блокирана от Кавдански, но ръцете на защитника бяха прибрани до тялото му нямаше основание за 11-метров наказателен удар.

В 34-ата минута Орачев с прецизно центриране сложи топката на главата на Митков, който отправи удар, но Ндиайе демонстрира отличен рефлекс и изби в корнер.
Локо София и Царско село с нулево реми и все още неясна съдба 2
След почивката играта започна равностойно, като в 54-ата минута Крачунов беше оставен непокрит след центриране от корнер на Октавио и отправи удар с глава, но той прелетя над вратата.

В 69-та минута Каса и Батас развиха отлична атака с двойно подаване и албанецът стреля, но покрай целта.

С равенството си Локо София остава на 12-то място с 29 точки, докато Царско село е на последното 14-то място – на осем от “железничарите”. Пирин е с 10 точки аванс пред Ботев Враца и е сигурен оцеляващ.

Фото: СтартФото