Локо София излиза за първия си мач с нов капитан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Марио Петков ще бъде подгласник на Божидар Митрев

Устремилият се към завръщане в елитния ешелон Локомотив (София) ще бъде изведен в първия си официален мач за 2021 година – домакински сблъсък със Спортист (Своге), от нов капитан.

Лентата ще бъде носена от вратаря Божидар Митрев в първия за него мач след завръщането му на стадиона в столичния квартал “Надежда”. Досегашният капитан Марио Петков пък ще бъде негов подгласник. 

Преди дуела с тима от Своге Локо заема втора позиция във временното класиране с 32 точки, три по-малко от водача в подреждането Пирин, който в петък надигра Хебър (Пазарджик) с 2:0. Спортист е четвърти с 26.

По време на първия си престой при Червено-черните, Митрев спечели бронзов медал в Първа лига. Това се случи през 2015 година, но след края на сезона клубът фалира и бе изпратен в най-ниското ниво на родния футбол.

33-годишният вратар има и още един период в “Надежда”, но той датира от юношеските му години.

Днешният двубой на столичните “железничари” със Спортист започва в 13.30 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт.

В същото време солиден брой привърженици на Локомотив се включиха в разчистването на терена от натрупалия сняг, демонстрирайки за пореден път лоялността към любимия клуб.

Локо София излиза за първия си мач с нов капитан 1