Локо София открива “Алея на славата”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В неделя показват фотографии, свързани с трудностите на клуба в последните шест години

Столичният Локомотив ще открие официално “Алея на славата” и “Парк на катеричката”, съобщиха от офиса на клуба, базиран в квартал “Надежда”.

Локо София открива "Алея на славата" 1

Събитието ще се състои в неделя, 31 октомври, от 12:00 часа в комплекса на дома на отбора  – стадион “Локомотив”.

Ето и какво гласи обявлението на “железничарите”:

“Каним ви 31.10.21 (неделя) в 12.00 часа на официално откриване на “Парка на катеричката” в комплекса на столичния стадион Локомотив!

След почти една година всекидневен труд група ентусиасти успяхме да облагородим горичката в близост до А сектор до стадион Локомотив!

Резултатът е уютен и просторен парк за радост на малки и големи фенове на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ и на живущите в район Надежда.

Децата ще се радват на пързалка, люлки, горска библиотека, пясъчник и всичко необходимо за доброто изкарване на всеки малчуган.

За големите интересът им ще бъде прикован към “Алеята на славата”. Временната фотографска експозиция „Одисея в червено-черно“ проследява странстването на футболния отбор в периода от 2015 до 2021.

“Виновниците” вложиха собствени средства, проведе се дарителска кампания и най-вече всичко се постигна с ежедневни усилия, за да осъществят двата колосални проекта. Голяма помощ оказаха от Район Надежда, Футболен клуб Локомотив София и Обединени спортни клубове на Локомотив!

Елате тази неделя (31.10.21) от 12:00, вземете своите малчугани и се потопете в най-новото парково пространство в София!

Събитието ще се проведе изцяло на открито, при спазване на актуалните за град София COVID-19 мерки!”.