Локомотив (Пловдив) привлече 10-ти нов футболист
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Оливер Камдем е роден на 15 октомври 2002 година в Марсилия, Франция. В детско-юношеските си години се състезава за Марсилия, Еър Бел и Клермон Фут.

Футболният Локомотив Пловдив подписа договор с френския защитник Оливер Камдем, съобщиха от клуба. Бранителят е десетото ново попълнение на “черно-белите” през това лято. Контрактът на футболиста е за три години.

Оливер Камдем е роден на 15 октомври 2002 година в Марсилия, Франция. В детско-юношеските си години се състезава за Марсилия, Еър Бел и Клермон Фут. Подписва първи професионален договор с Клермон Фут, където играе за последно.

От лагера на Локомотив Пловдив обявиха и цените на билетите за предстоящото гостуване на Етър Велико Търново. Срещата от деветия кръг на Първа лига е насрочена за неделя (17.09) от 17:45 часа на стадион “Ивайло”. Пропуските за феновете на “черно-белите” ще са на цена от 15 лева. От днес те могат да се закупят в партньорската мрежа на Ивентим, както и онлайн чрез официалния сайт на пловдивския клуб. Билетите ще се продават и в деня на мача, като касата пред сектора за гости ще отвори в 16:30 часа.

“Молим всички привърженици да носят в себе си документ за самоличност. Продължават записванията за екскурзията, организирана от Фенклуб Локомотив. За членове на фенклуба екскурзията е на цена от 10 лева, за пенсионери и учащи 5 лева, а за всички останали привърженици е 15 лева. Потеглянето става в 12:00 часа в деня на мача”, информираха още “черно-белите”.