google новини лого Последвай ни
Добави коментар
WINBET и "черно-белите" стартираха партньорството си през февруари 2021 г.

Един от най-добрите бетинг оператори у нас – WINBET, ще продължи да бъде основен партньор на Локомотив Пловдив през следващите 3 сезона, съобщиха на официално събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на ръководството на “черно-белите”. Логото на WINBET България ще продължи да бъде на видно място на фланелките на играчите на Локомотив в мачовете им от Първа лига и турнира за Купата на България. Реклами на сайта winbet.bg ще има и на стадиона на отбора, а играчи на Локомотив Пловдив могат да участват и в промо оферти на компанията.

“Хубаво е и за нас е важно, че имаме подкрепа от такъв партньор като WINBET. Знам, че са изключително сериозни и се надявам да отговорим на техните очаквания”, каза новият изпълнителен директор на “смърфовете” Павел Колев.

„Щастливи сме, че днес можем да обявим продължаването на партньорството между WINBET и Локомотив Пловдив. Това е клуб с невероятни традиции и невероятна публика и, вярваме, голямо бъдеще. Затова WINBET продължава партньорството с този исторически футболен клуб. Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET, а освен това намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Локомотив”, бяха думите на главния маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова.