Локомотив София обяви новия генерален спонсор – Betano
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Договорката между двете страни е за срок от 3 години.

От Локомотив София официално обявиха генералното си партньорство с набиращия все по-голяма популярност букмейкър в България – Betano.

Това се случи на брифинг в центъра на София, на който участие взеха част от представителите на компанията, както и собственици и директори на столичните “железничари”.

Логото на Betano ще стои на гърдите на футболистите на Локомотив София още от първия мач за пролетния полусезон в efbet Лига, който е в неделя от 16:30 часа срещу ЦСКА.

“Изключително съм радостен, че имам възможността да обявя партньорството с огромен клуб като Локомотив, който има много фенове и традиции. Kaizen Gaming наскоро стъпи на българския пазар. Началото поставихме през 2012 година в Гърция, където вече сме лидери на пазара. Партньорстовто ни с Локо София  е най-новото. Имаме още с Порто, Бенфика, Атлетико Минейро, Стяуа”.

“Ние се стремим да подкрепяме спорта и сме решени да направим това и в България. Поставяме началото с Локомотив София. Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се препокриват с тези на клуба. В момента не преговаряме с други отбори. Концентрираме се с първия ни партньор”, коментира регионалният директор на Betano България Цветин Йорданов.