Ловрен е много близо да се присъедини към ПАОК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият защитник на Ливърпул може да стане съотборник на Десподов.

Бившата звезда на „Червените“ Деян Ловрен може да се изправи срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа през настоящата кампания след като той е близо да подпише с гръцкия ПАОК и стане съотборник на Кирил Десподов.

Гръцкият гранд е много близо до подписа на защитника като играчът е част от Олимпик Лион. Бившият футболист на Ливърпул вече е договорил личните си условия с ПАОК и остават само финални подробности около неговия трансфер. Гръцкият отбор иска да се подсили предвид, че ще участва в европейските клубни турнири.

ПАОК ще играе срещу „Червените дяволи“ като част от груповата фаза на Лига Европа. Двата клуба ще се изправят един срещу друг на 7ми ноември на „Олд Трафорд“.

Ловрен изигра 11 мача срещу Манчестър Юнайтед в своята кариера с Ливърпул през които обаче „Мърсисайдци“ спечелиха само 2 от тях. Деян спечели Шампионската лига и Висшата лига докато беше част от „Червените“.

Ловрен все още не е изиграл нито 1 двубой от началото на сезона, но записа 11 участия през изминалата кампания. Неговият последен двубой беше през януари срещу Рен.