Луческу: “Барса ще бъде различен отбор през пролетта”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според наставника на Динамо (Киев) Куман се нуждае от поне шест месеца, за да направи необходимите корекции

Старши треньорът на Динамо (Киев) Мирча Луческу заяви, че Барселона не е реален претендент за спечелване на Шампионската лига.

Опитният румънец, предвождал куп европейски тимове, сред които Интер, Галатасарай, Бешикташ, Зенит, Шахтьор (Донецк) и националния тим на своята страна, смята, че обновяващият се тим на каталунците не би могъл да се конкурира с Байерн, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Въпреки това Луческу смята, че още през пролетта Барса ще изглеждат по-различен начин.

Тази вечер отслабеният заради много положителни проби за направени тестове за коронавирус Динамо гостува на тима на Роналд Куман в Група G на Шампионската лига.

“След онзи мач с Байерн беше ясно, че Барселона ще търси промени,” заяви Луческу. “В състава има много талантливи играчи, но те се нуждаят от време.

“Не мисля, че в момента Барселона е на нивото да спечели Шампионската лига. Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен имат повече възможности.

“Във всеки случай те имат футболист като Лео Меси, който може да бъде много важен. Новият треньор се нуждае от минимум шест месеца. През пролетта те ще бъдат различен отбор.”