Лудогорец не може да се оплаче от жребия за Лигата на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" имат добри шансове да преодолеят груповата фаза

Днес се изтегли жребият за груповата фаза на Лигата на конференциите. Българският шампион Лудогорец бе поставен във Втора урна след като отпадна от Лига Европа след загуба с общ резултат 4:2 от Аякс в двата мача.

Жребият бе благосклонен за “орлите”, които можеха да изтеглят доста по-силни съперници. Те бяха поставени в група H. Съперници на разградчани ще бъдат Фенербахче, Спарта Прага и Нордсделанд.

Фенербахче и Спарта за отбори с богата история в евротурнирите. Те често участват в различните надпревари на УЕФА, но рядко успяват да оставят трайна следа след представянето си.

Нордсделанд не е толкова успешен отбор в Европа, но също не бива да бъде подценяван, тъй като преди години не рядко стигаме до групите дори на Шампионска лига.

Палачът на Левски Айнтрахт Франкфурт пък попадна в група G. Немците ще се изправят срещу отборите на ПАОК, Абърдийн и Хелзинки.

Тези тимове са преодолими и “сините” наистина трябва да съжаляват, че не успяха да се класират за груповата фаза на турнира, тъй като можеха дори да излязат от групите.

Коефициенти и статистика за предстоящите мачове от Лигата на конференциите са достъпни онлайн в betano app android.