Лудогорец подписа с национал на Ангола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Миналия сезон халфът Шоу бе твърд титуляр в португалския Боавища

Българският шампион Лудогорец успя да осъществи солиден трансферен удар малко повече от две седмици преди старта на груповата фаза в Лига Европа.

Орлите заздравиха редиците си, привличайки дефанзивния халф Мануел Луис да Силва Куфамана – Шоу, който е национал на Ангола.

Лудогорец подписа с национал на Ангола 1

Полузащитникът Шоу бе собственост на френския шампион Лил, но миналия сезон се подвизаваше под наем в португалския Боавища.

От Лудогорец съобщиха, че ръководствата на двата клуба са финализирали трансфера и халфът вече официално е играч на тима от Разград.

“Трансферът ми в Лудогорец е голямо предизвикателство за мен. Вярвам, че ще се докажа и ще помогна на отбора в борбата му за спечелване на трофеите. Лудогорец е марка в Европа и аз съм щастлив, че ще продължа кариерата си в клуба”, заяви Шоу.

Анголецът, който премина успешно медицинските тестове, започва тренировки в Разград още днес. Представянето на Шоу пред медиите е планувано за началото на следващата седмица.

Лудогорец подписа с национал на Ангола 2

Миналия сезон 21-годишният полузащитник бе неизменен титуляр в Боавища, като записа 31 мача. Преди това Шоу игра за друг португалски отбор – Беленензеш, с чийто екип има 24 срещи.

Халфът е ключова фигура в националния отбор на Ангола – през последните две години има 18 мача.