google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Канарчетата пристигат с куп кадрови проблеми

Шампионът Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в последния официален мач в българския футбол за 2020 година. Срещата е от 13-ия кръг в Първа лига и трябваше да се състои на 21 ноември, но бе отложена заради големия брой положителни проби при тестове за коронавирус в лагера на тима от Разград.

Двубоят на “Хювефарма Арена” ще се играе днес от 14.00 часа и ще бъде излъчен пряко по “Диема Спорт”.

Тимът на Станислав Генчев е в серия от 14 мача без загуба в първенството, но в последната си среща успя да стигне само до равенство – 2:2, при визитата на Арда в Кърджали и сега ще е мотивиран да завърши календарната година с пълен успех.

Още повече, че съперник на Орлите е раздирания от проблеми Ботев (Пловдив), който не само, че не успя да спечели нито един от последните си пет мача, а в тях допусна някои тежки загуби и не успя да реализира нито един гол. Освен това Канарчетата никога досега не са побеждавали Лудогорец в Разград.

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев вероятно ще заложи на вратаря Пламен Илиев, а пред него в защита ще действат Сисиньо, Са, Григоре и Недялков. Каули и Сантана ще оперират в средата на терена, а Янков ще бъде в ролята на плеймейкър. Десподов и Ману ще са по крилата, а в атака ще започне Кешерю.

Ботев ще трябва да разрешава сериозни кадрови проблеми. Контузени са Неделев, Перейра и Илиев, а наказани – Филипов, Еспиноса и Педросо. Очаква се Жълто-черните да излязат в състав с Аргилашки на вратата и триото Работов, Цикарски и Генев в отбрана. Чернев и Пройчев ще действат като опорни халфове, а Василев и Тонев ще са на крилата. Шоколаров ще бъде плеймейкър, а в атака ще действат Сисе и Добрев.

Родният букмейкър Efbet online на практика не дава никакви шансове на Канарчетата. Коефициентът за пълен успех на Лудогорец е 1.10, докато ставката за сензационна победа на Канарчетата е смразяващите 26.00.

Равенството също изглежда като невъзможна мисия – офертата за среща, приключваща с реми е 11.50.

Експертите на 7 Спорт също очакват Лудогорец да запише лесна победа, която да бъде гарнирана и с повече от 2.5 гола.