google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Орлите обявяват победителите в томболата, посветена на 10-ия шампионски трофей

Спечелилият рекордна 10-а шампионска титла обяви специална програма за утрешната среща с Локомотив Пловдив, с която ще бъде отпразнуван трофей.

От обявлението на Орлите става ясно, че на “Хювефарма Арена” ще бъде огласени от чалга-ритми, гарнирани с концерт на противоречивия босненски музикант и композитор Горан Брегович.

Ето и какво написаха Орлите:

ФК Лудогорец съобщава, че за шампионския мач с Локомотив (Пд) утре (8 май) “Хювефарма Арена” ще отвори врати в 16,00 ч. Мачът срещу “черно-белите” започва в 17,45 ч. Веднага след края на двубоя около 19,40 ч. ще бъдат обявени имената на десет фена, които ще спечелят награди в специална томбола по случай десетата титла. Грандиозната церемония, на която Лудогорец ще получи купата за десетата поредна титла и златните медали, започва около 20,00 ч. и ще продължи до 20,30 ч. като кулминацията ще бъде турът на отбора пред феновете на “Хювефарма Арена”. Следва изпълнение на фолкдивата Галена, а в 20,45 ч. е началото на концерта на големия босненски музикант и композитор Горан Брегович и оркестъра му, които ще забавляват феновете на стадиона. Грандиозната вечер завършва със заря, която ще озари небето над Разград в 21,15 ч.

Клубът напомня, че в мача с Локомотив (Пд) Лудогорец за пръв път ще постави звезда над емблемата си, символизираща десетте титли.

Продажбата на билетите за мача Локомотив (Пд) продължава. Днес касата на улица “Васил Левски” ще работи до 18,30 ч. В деня на мача – от 10,30 ч. до 18,00 ч. В събота касата на секор “Гости” отваря в 16,00 ч.

Цените на билетите за мача с Локомотив са следните:

Сектор “В” 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор “В” 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Трибуна “Моци” – 8 лв.
Сектор “Гости” – 8 лв.

За мача с отбора от Пловдив се продават и семейни билети, както и важат абонаментните карти.

Важно! Входни талони за двубоя с Локомотив (Пд) ще се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/

Уважаеми привърженици, да се съберем на “Хювефарма Арена”. Да вдигнем заедно историческата десета шампионска купа!

Очакваме ви!