google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският шампион Лудогорец е назначил бодигардове, които да пазят новото попълнение на тима Кирил Десподов в дните, когато пребивава в София.

Ходът на ръководството на клуба от Разград бил предизвикан след серията заплахи из социалните медии от фенове на ЦСКА София, след като Десподов подписа с големия конкурент за титлата в понеделник.

Играчът вече бе заклеймен предател от Червените най-вече заради непрестанните обяснения в любов към клуба им през двете години, в които вече не е част от него. Десподов напусна “Българска армия” през 2018 година, за да премине в клуба от Сардиния.

Стана ясно също, че Десподов ще получава около 45 хиляди евро месечно, разкриват източници, близки до клуба от Разград. Това означава, че заплатата на крилото ще бъде с около 10 хиляди евро по-висока от тази, която получава в тима от Серия А Каляри.

Сделката е нетипична за преотстъпване под наем във футбола, което обикновено се прави с намаляване на заплатата на играч или частичното и поемане от клуба, който е негов собственик.

Десподов все още не е говорил публично след трансфера си в Разград, а в момента е на лагер с националния тим преди утрешния мач с Унгария.