Лудогорец ще опита да продаде Пластун и Падт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лудогорец ще опита да продаде двама играчи през зимата, пише “Тема Спорт”. Става въпрос за вратаря Серджио Падт и централния защитник Игор Пластун.

Лудогорец ще опита да продаде двама играчи през зимата, пише “Тема Спорт”. Става въпрос за вратаря Серджио Падт и централния защитник Игор Пластун. Украинският бранител не попада в плановете на старши треньора Ивайло Петев и не получи картотека за Лигата на конференциите. Договорът му с разградчани е до лятото и затова клубът ще пробва да го трансферира, защото през юни догодина става свободен агент.

Нидерландският страж има дългосрочен котракт – до 2026 година. Той трябваше да бъде продаден през лятото, като имаше сериозен интерес от родината му. Това обаче не се случи. Падт изпадна в дупка и това се отрази на играта му. Отделно неговата съпруга се надявала на трансфер, защото не искала повече да остават в Разград, където не се чувствали добре.

Треньорът Ивайло Петев, чиято оставка не бе приета, пък е получил сериозни критики от най-високото ниво в клуба заради защитата. Причината е, че за 4-5 месеца рядко повтарял четиримата бранители.