Луис Енрике не вярва, че вторият гол на японците е редовен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знаех, че нещо не е наред, тъй като ВАР се нуждаеше от много време, за да вземе решение," заяви наставникът на Ла Фурия

Селекционерът на Испания Луис Енрике изрази сериозни съмнения за редовността на втория гол, реализиран от японците за победата с 2:1.

Попадението стана факт след на пръв поглед невъзможно връщане на топката от Каору Митома. От телевизионните повторения изглеждаше, че топката е напуснала терена, но след преглед с помощта на видеотехнологията (ВАР) и сигнала от инсталирания в кълбото микрочип, се оказа, че голът е редовен.

“От моя ъгъл топката очевидно беше наполовина аут,” заяви бившият футболист на Реал (Мадрид) и Барселона. “Повече от това не мога да кажа заради скоростта.

“Дали е била изцяло в аут…!? Изображенията трябва да са грешни или изфабрикувани? Видях изображението на екрана за този гол и казах, че не може да е истина. Няма какво друго да кажа.

“Имам пълно уважение. Знаех, че нещо не е наред, тъй като ВАР се нуждаеше от много време, за да вземе решение. Но всичко вече е приключило.”