Луис Енрике за Нюкасъл: Отбор от много високо ниво с добри играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Видяхме какво направиха през миналата година, бяха фантастични", призна испанецът.

Треньорът на Пари Сен Жермен – Луис Енрике, се изказа доста ласкаво за Нюкасъл преди утрешния двубой между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Френският шампион грабна победата срещу Борусия Дортмунд в първата си среща, а “свраките” завършиха наравно с Милан.

“Никой не искаше те да му се паднат от четвърта урна, защото това е отбор от много високо ниво с добри играчи. Пресират добре и имат много ясни идеи как да играят. Видяхме какво направиха през миналата година, бяха фантастични”, заяви Енрике.

“Утре ще излязат пред своя публика, а атмосферата ще е страхотна, но и враждебна за нас. Това ще бъде изключителен мач”, обяви испанецът.

“Опитвам се да изградя отбор от 23 играчи, а не само титулярни 11. Понякога трябва да взимам решения, които изглеждат странни на хората”, каза специалистът.

“Смятам, че Дембеле е много добър. Той може да играе на всяка една позиция в атака, може да прави разликата. Досега е играл предимно отдясно, където създава много опасности. Много е бърз и съм сигурен, че ще допринесе с много голове и асистенции. Включва се добре, но има още много какво да подобрява”, допълни още Луис Енрике.