google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фиго смята, че няма кой да разубеди звездата на Барселона и желанието му да напусне

Бившият футболист на Барселона Луиш Фиго направи коментар относно желанието на Меси да напусне Барселона през лятото. Според португалеца, аржентинската звезда на “каталунците” е имал своите мотиви да си тръгне и надали нещо може да промени решението му.

През август Меси категорично изрази желанието си да напусне “Камп Ноу”, но в крайна сметка остана в клуба. Договорът на аржентинеца с Барса изтича в края на сезона и тогава той ще може да си тръгне като свободен агент.

„Следях ситуацията около Меси и опита му да си тръгне Барселона това лято. Всички футболни фенове бяха шокирани от това му решение. Със сигурност е имал своите мотиви за това решение. Не знам точно какво се е случило преди това“, заяви Фиго, цитиран от AS.

„Всеки клуб в света би искал да привлече Лео Меси, но това зависи от някои фактори като финансово положение на отбора, необходими пари за заплата, желанието на самия играч. В живота е така, че когато нямаш желание да си на едно място, нищо не може да те разубеди да си тръгнеш“, добави бившият играч на Барселона и Реал Мадрид.