Луканов: Доволен съм, но можеше победата да бъде по-изразителна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Етър в момента има по-солиден отбор от миналия сезон, смята треньорът на "виолетовите"

Емануел Луканов записа успех в първия си официален двубой начело на Етър. Той беше доволен от спечелените три точки на стадион “Огоста” срещу Монтана, като заяви, че двубоят е бил равностоен. Луканов разкри, че е нужно време да се възстановят някои играчи от контузия и тогава конкуренцията в състава ще се вдигне.

„Мачът беше равностоен. Имахме проблеми през първата част. Отборът на Монтана играе в коварна схема 3-4-3 и имахме проблеми да противодействаме. През второто полувреме заиграхме 4-4-2 и още в началото на полувремето нещата се получиха. Чакахме си момента и имахме две чисти положения да затворим този двубой. Доволен съм от трите точки, но можеше победата да бъде по-изразителна”, сподели Луканов.

“Променихме начина си на игра и започнахме да ги затваряме добре. Ранният гол не означава, че си спечелил мача. Не трябваше да се отпускаме. Хубаво е, че създаваме положения. В един момент ще започнем и да ги вкарваме. Искам време да се възстановят контузените играчи от миналата година. Като влязат всички, конкуренцията в отбора ще се вдигне. Напуснаха ни много хора. Привлякохме нови хора. Не знам дали като качество сегашният отбор е по-добър, но съм сигурен, че е по-солиден”, заяви треньорът на Етър, като добави, че иска отборът да постигне поставената цел, а сами може да се досетите, че тя е класиране в Първа лига.