Луканов: Има градация, ако гледаме точковия актив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първата победа ще трябва да я изстрадаме, но по този начин на игра, мисля, че ще се получи."

Емануел Луканов е разочарован от изпуснатия успех срещу Берое. Той е на мнение, че Етър изиграва силни срещи, но ще трябва да бъде подобрена играта в дефанзивен план.

“Пореден силен двубой, изключвам мача с Лудогорец. Мачът със Славия, с Черно море и днешният мач мисля, че са идентични. Имаме и ситуации да вкараме гол и в пореден мач не успяваме. Толкова много енергия хвърлят тези момчета, за което ги поздравявам. Пак от статично положение не реагирахме по-добрия и ефективен начин и получихме гол. Не сме се затваряли да пазим резултат. Вкарахме втори нападател. Опитахме се на контраатака да вкараме гол, но като отнемем топката в предни позиции, тази конкретност в доразвиването на атаката и нейното завършване имаме някаква слабост”, започна той.

“Ние играем по идентичен начин. Градация е, защото спечелихме една точка. Ако гледаме точковия актив, има градация. Другите мачове ги загубихме, така че някаква градация има. Първата победа ще трябва да я изстрадаме, но по този начин на игра, мисля, че ще се получи. Представянето никога не е случайно. Резултатът може да бъде случаен. Разочаровани сме. Това е треньорската професия. Щеше да бъде най-хубавата професия на този, ако ги нямаше официалните мачове.”