Лунин поднови договора си с Реал Мадрид с 4 години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Украинският вратар подписа договор за още 4 сезона.

Андрий Лунин и Реал Мадрид се договориха за подновяване на контракта за следващите 4 кампании. Преговорите между вратаря и „Кралския клуб“ не бяха никак леки като договора на Лунин изтичаше в края на сезона.

Предстои „Лос Бланкос“ официално да обяви новия договор на Андрий като това се очаква да стане в рамките на дни. Най-голямата пречка пред новия договор на Лунин беше това, че след завръщането на Тибо Куртоа, той отново стана резерва въпреки много доброто си представяне през миналата кампания. Андрий изглежда се е примирил на този етап да бъде втори вратар, но да бъде част от най-големият футболен клуб в света.

За първи път, откакто подписа с „Лос Бланкос“ преди 6 години, Лунин беше титуляр през изминалия сезон като беше един от героите срещу Ман Сити в сблъсъка от ¼ финалната фаза на Шампионската лига.

Андрий все още не е заставал под рамката на вратата на Реал Мадрид от началото на новия сезон, но след като двете страни постигнаха споразумение за нов договор, най-вероятно ще бъде разчитано на него в турнирите за различни купи.