Добави коментар
Жоазиньо ще продължи да се подвизава по терените на руското първенство, след като подписа нов договор със Сочи за 1 година.

Опитният офанзивен футболист Жоазиньо подписа нов договор с руския Сочи и така бе сложен край на слуховете, че двете страни може да се разделят.

“Жо остава при нас!”, написаха от клуба в социалните мрежи.

33-годишният Жоазиньо бе спряган за завръщане на стадион „Георги Аспарухов“ през лятото, като самият играч също изрази желанието си отново да облече фланелката на Левски.

До по-сериозни разговори обаче така и не се стигна заради желанието на старши треньора Станимир Стоилов да бъдат привличани млади и перспективни футболисти, които след време да бъдат продадени изгодно.

Жоазиньо, който има и руски паспорт, се подвизава в състава на Сочи от 2020-та година, а преди това защитаваше цветовете на Динамо Москва и Краснодар.

Опитният бразилец пристигна на “Геренa” през далечната 2008-ма година именно по настояване на Станимир Стоилов, който тогава го привлече при „сините“. В онзи момент със столичани подписаха още Зе Соарес и Жеан Карлос.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували