Любо Пенев: Без значение е кой ще вкара
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всеки един футболист е част от една отборна игра, от един колектив. Без значение кой ще вкара гол, кой ще направи асистенция или кой ще изчисти от голлинията."

Любослав Пенев бе задоволен от успеха на футболистите си над Локомотив София. Синът му Николас, реализира единствения гол в срещата, но старши-треньорът на отбора от Пазарджик коментира, че е без значение кой ще вкарва головете.

“Това е добре (б.р. голът на Николас Пенев), но всеки един футболист е част от една отборна игра, от един колектив. Без значение кой ще вкара гол, кой ще направи асистенция или кой ще изчисти от голлинията. Добър резултат за нас. Добра игра. Бяхме длъжни да вкараме втори гол. Имахме доста чисти ситуации,” започна Пенев.

“Вярвам в много неща. Оптимист съм. Максималист. Никога не се отказвам. Това се вижда и на терена. Вкъщи винаги ни подкрепят, даже и когато играем като гости има немалко фенове. И на тях изказвам благодарност. Очаквам отново подкрепа, която е много важна за отбора. Към момента няма да мислим за следващия мач. От утре ще започнем да мислим за това, което ни очаква. Той е част от един колектив. Пожелавам успех на абсолютно всички футболисти”, завърши той.