Любо Пенев призна: Можеше да загубим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Давам добра оценка, но има неща, които трябва да коригираме", обяви той.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, бе оптимистично настроен след ремито 1:1 с Ботев Враца у дома.

“Оптимист съм и с положителна енергия. След четири загуби едната точка е окей. Моята оценка е бърза. Едно добро първо полувреме, стегнато. Малко беше важно да продължи в същата линия. След това малко повече напрежение – оставихме празни пространства. Можеше и да загубим. Това е”, коментира Пенев.

“Трябваше да продължим по същия начин. Имаше емоции и напрежение и като че ли една скованост в определени моменти. Стигна се до изравнителен гол и повтарям, че можеше да загубим. Идеята, която имам, е, че се играе всеки мач за победа. Ако не можем да победим, не трябва да губим. Точка, точка, три, една – тази линия. Имаме контузии, но отборът е добре. Има дълга пейка и не е проблем. Ще има ротации и смени. Липсваха ни точките през тези четири мача преди този, но никакво отказване и навеждане на главата. Работа, труд, тренировки и се готвим за следващия мач”, добави Ел Голеадор.

“Крачка в правилната посока е днес. Има реакция и от противника, но не трябваше да го позволяваме и да контролираме повече играта. Давам добра оценка, но има неща, които трябва да коригираме”, завърши Любослав Пенев.