Любопитно: Роналдо ще търси първи гол срещу Меси на терена в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът е вкарал забележителните 750 гола в кариерта си

Ювентус гостува на Барселона на „Камп Ноу“ в решаващ двубой за определяне на победителя в групата. Целият футболен свят ще впери поглед в съперничеството между Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Любопитно е, че португалецът ще се опита да вкара своя първи гол срещу аржентинеца в мачовете помежду им в турнира Шампионска лига.

Кристиано има 750 гола в своята кариера и е топ реализаторът в Шампионска лига. В същото време той не е вкарал нито един гол срещу Лионел Меси в сблъсъците им в Шампионска лига. За сметка на това аржентинецът е вкарла три гола във въпросните пет двубоя в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

Кристиано ще се изправи срещу Меси за първи път след трансфера си в Ювентус. Двамата имат общо 33 мача един срещу друг, като Лео е излязъл краен победител в 15 от тях и е вкарал 21 попадения. CR7 е реализирал 18 гола в тези двубои, като е спечелил 9 от тях.

Повечето футболни прогнози за Барселона – Ювентус предполагат, че ще видим попадения в двете врати на “Камп Ноу” тази вечер. Но дали Роналдо най-после ще се разпише срещу Меси предстои да разберем. Португалецът не игра в първия мач между двата тима в Торино, в който Барса записа успех с 2:0, а Лео Меси вкара едно от попаденията за “блаугранас”.