Любослав Пенев: Бяхме много близо до победата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Още една крачка напред, винаги отиваме напред", каза Ел Голеадор.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, бе доволен от играта и старанието на своите футболисти при равенството 0:0 у дома срещу Крумовград.

“Няма да се връщам назад. Има си причина за тези резултати. Добър мач за нашия отбор, Излизаме винаги за победа. Постепенно събираме точки. Това е важно за нас. Каквото трябва съм казал на футболистите. Мачът вървеше в много добра посока. Противникът също разполагаше с добър арсенал. Имаха ситуации. Бяхме много близо до победата. В никакъв случай не съжалявам. Доволен съм от старанието”, сподели Пенев.

“Още една крачка напред. Винаги отиваме напред. Знам как работят и как се трудят тези момчета. Винаги може и по-добре. Предстоят ни тренировки и един мач преди паузата за националните отбори. Това е процес, който не спира. Никакво отпускане и продължаваме по същия начин”, коментира той.

“Много добре. Инициативата е при нас. В повечето време сме в противниковата половина, но винаги може по-добре. Трябва да играят на максимум”, призна Любослав Пенев.