Магуайър отговори на Рой Кийн: В Ман Юнайтед има много лидери
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на "червените дяволи" твърди, че Рой Кийн е сбъркал оценката си, а Оле Гунар Солскяер може да се похвали с много лидери в отбора

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър отхвърли твърденията на Рой Кийн, според които “червените дяволи” нямат играчи с лидерски качества в редиците си. Бившият играч на Ман Юнайтед често недоволства от представянето на отбора. За последно той направи коментар след поражението с 0:1 от Арсенал през уикенда.

“Не виждам мъже и лидери в отбора. Не виждам момчета, с които искате да сте в отбор, момчета, на които имате доверие. Алекс Фъргюсън винаги е казвал, че имате нужда от смелост, за да бъдете играч на Манчестър Юнайтед. НяЯма я храбростта, няма я смелостта да подадеш топката напред. Видяхме играчите на Юнайтед да избират лесния вариант. Трябва да се справят по-добре.”

Магуайър настоява, че Кийн е сгрешил в оценката си за настоящия отбор на “червените дяволи” като английският национал е категоричен, че Оле Гунар Солскяер може да се похвали както с класни играчи, така и с лидери в отбора си.

Капитанът на „червените дяволи“ каза пред репортери:

„Не съм чел коментарите му. Не гледаме какво се случва, особено след отрицателен резултат, не внасяме негатива в съблекалнята, оставаме позитивни. Мога да кажа със сигурност, че има много лидери в този отбор, аз съм капитанът и имам около себе си храбри играчи. В отбора има много лидери.”