Магуайър след 1:2 от Брайтън: Първият гол ни събори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние им давахме възможност да ни атакуват и беше кошмарно да изоставаме с два гола след първото полувреме", обясни той.

Централният защитник и капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър сподели мнението си след разочароващия старт на сезона за “червените дяволи”.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг започнаха новата кампания във Висшата лига с поражение на “Олд Трафорд” с 1:2 от тима на Брайтън.

“Започнахме мача добре и имахме контрол. След това получихме първия гол и това ни събори. От този момент спряхме да играем. Трябва да погледнем върху това да не позволяваме първия гол да ни се отразява толкова много. Трябва да сме по-добри с топката. Ние им давахме възможност да ни атакуват и беше кошмарно да изоставаме с два гола след първото полувреме. През второто полувреме видяхме някои добри неща, но като цяло не беше достатъчно”, заяви Магуайър. .

“Страхотно е да имаме Лисандро Мартинес, има конкуренция за местата в центъра на защитата. Не сме играли много заедно и това първо полувреме не бяхме на една вълна. Партньорство в центъра на защитата се гради с времето и ще ставаме много по-добри”, добави английският национал.

“Всеки знае работата си. Имах лош минал сезон. Сега имаме нов мениджър, който се опитва да наложи своята философия, но когато не успяваме да я приложим, изглеждаме прекалено уязвими”, каза още Хари Магуайър.