Добави коментар
Георги Илиев коментира представянето на ЦСКА, което определи като "трагично".

Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла сподели за „Тема спорт“ възмущението си от част от привържениците на „армейците“, а също така говори за играта на „червените“ до момента.

„Играчите са най-виновни за сегашното състояние и са големите длъжници. Те много бързо трябва да се събудят и да влязат в час. Никой друг не е толкова виновен. Нито Любо Пенев, нито шефовете, нито феновете. Играчите трябва да докажат, че заслужават да носят червената фланелка, а може и качествата да са им такива, което вече ще е проблем. За съжаление новите не показват с нищо, че разбират къде се намират“, заяви Георги Илиев.

Майкъла коментира и поведението на привържениците на „червените“, като сподели, че действията им са били неправилни.

„Това е грозен инцидент и не може да се случва в ЦСКА. Феновете не могат да определят клубната политика. Само собственикът решава кого ще назначава. Гриша Ганчев е сериозен човек и не вярвам да се стигне до драстични решения. Необходими са мерки и организация, които ще предотвратят следващи подобни сцени“, каза той.

„Всичко ще дойде на мястото си, когато отборът започне да играе добре. На този етап представянето е трагично. Любо казва, че стоим добре, но аз не мисля така. Физически не стоим солидно. Разликата с миналата година е много голяма. Ние бяхме най-добре подготвеният физически отбор, а сега не е така. Прекалено много са и контузените“, допълни Майкъла.

Добави коментар
Гласувай: