Майкъла: Публиката на ЦСКА не може да прави такива неща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не е армейско това, което се случва - това е вандалщина, простотия", смята Георги Илиев за ексцесиите на "Армията" късно снощи.

Бившият футболист и ръководител на ЦСКА Георги Илиев не скри разочарованието си след снощните грозни сцени на трибуните на стадион “Българска армия”.

Тогава част от домакинските привърженици замеряха с различни предмети и отправяха нецензурни думи по адрес на Радослав Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов, които акостираха на стадиона като част от делегацията на ЦСКА 1948.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев и оперативния директор на клуба Стойчо Младенов също станаха обект на ругатни по време на двубоя.

“Това са неприятни, грозни сцени. Много грозно беше! Това не е армейско, не отговоря на ценностите, които са били на този стадион. Публиката на ЦСКА не може да направи такива неща. Стойчо, Любо и останалите са дали много на ЦСКА. Те са ЦСКА – легендите, историята. Не е армейско това, което се случва – това е вандалщина, простотия”, коментира Георги Илиев пред “Спортал”.