Майката на Роналдо със сензационно обещание (видео)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Долорес обеща на феновете на Спортинг Лисабон, че ще убеди сина си да се върне още това лято

Майката на суперзвездата на Ювентус – Кристиано Роналдо, обяви пред празнуващите шампионската титла на Спортинг Лисабон фенове, че синът и ще се върне в отбора още това лято.

“Пътувам за Торино утре и ще говоря с него. Следващата година той ще играе тук. Аз ще го убедя да се завърне,” каза Долорес на привържениците, а думите и бяха уловени от камерата на TVI Madeira.

Португалският вестник Record вече съобщи преди няколко дни, че Роналдо ще се завърне в бившия си клуб, подписвайки контракт за две години, а след това ще сложи край на кариерата си.

Думите на майката на Кристиано идват в момент, в който стана ясно, че играчите на Ювентус все повече изолирали португалския национал, протестирайки срещу привилегиите, които той получавал.

Gazzetta dello Sport пише, че поредното негодувание на футболистите станало факт, след като в понеделник Роналдо отново пропусна тренировката на отбора.

Заедно с президента на Юве – Андреа Аниели, той посети завода, в който се произвежда Ферари.

Двамата са били в компанията на Джон Елкан, който е председател и изпълнителен директор на Exor – холдинговата компания, управлявана от семейство Аниели, която той контролира, наред с други компании, между които Ювентус и Ферари.