Макс Алегри посочи Интер като фаворит за титлата в Серия “А”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще се опитаме да се борим с Милан, Наполи и Аталанта. Интер е извън нашия обхват и е фаворит за Скудетото", коментира той.

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че “бианконерите” са подобрили представянето си през януари, но все още реалната цел на тима остава борбата за място сред първите четири отбора в класирането.

Специалистът бе категоричен, че фаворит за титлата в Серия “А” през настоящия сезон е Интер и даде мнението си относно новите попълнения в редиците на италианския гранд – Душан Влахович и Денис Закария.

“Клубът се справи отлично по време на зимния трансферен прозорец, пристигнаха двама много важни футболисти. Душан Влахович вкара много голове и има характеристики на нападател, каквито ни липсваха. Заедно с Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе е сред най-добрите нападатели в момента. Денис Закария е много добър технически и е интелигентен. Ще видим дали утре ще са на терена. Целта ни продължава да е същата – да се наредим сред първите четири отбора в класирането”, заяви Алегри.

“Важното е да продължим да играем като отбор. Дали нашият отбор е най-добрият? Първенството е специално, печели най-добрият, след това са вторият и третият. Ние трябва да сме между първите четири отбора. Нашият отбор се подобри през януари. Мисля, че трудно ще се преборим за титлата. Ще се опитаме да се борим с Милан, Наполи и Аталанта. Интер е извън нашия обхват и е фаворит за Скудетото”, добави той.