Макс Алегри призна: Не ни беше лесно срещу Дженоа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се възползваме по-добре от положенията си и да бъдем по-ефективни", обяви той.

Ювентус допусна грешна стъпка по пътя към титлата, завършвайки наравно 1:1 с Дженоа във вчерашния ден.

Наставникът Масимилиано Алегри обаче остана доволен от показаното от “бианконерите”, но добави, че когато се създават добри положения пред вратата на съперника, трябва да бъдат материализирани с попадения.

“Не беше лесно да играем срещу Дженоа. Съперникът се представи силно. Ние обаче трябва да израснем, ако искаме да бъдем на върха. Трябва да се възползваме по-добре от положенията си и да бъдем по-ефективни. Когато съперникът трябва да бъде довършен, това трябва да бъде сторено. Когато създаваш добри положения, трябва да ги материализираш. Това е важна точка и продължава позитивната ни серия. Сега трябва да се подготвим добре за Фрозиноне. Доволен съм от представянето ни”, сподели Алегри.

“Съдията беше добър, доволен съм. Никога не правя оценки, това не е част от работата ми. Във всички мачове има подобни моменти, които се оценяват по един или друг начин. Трудно е да имаш ясно мнение, защото инцидентът е субективен. Ако влезем в субективни неща, казах го преди седем години, това се превръща в проблем. Не можем да сравняваме различни ситуации. Съдиите са добри, свирят добре и трябва да ги оставим да си вършат работата”, каза още той.