google новини лого Последвай ни
Добави коментар

43-годишният треньор на и Испанския втородивизионен Малага – Виктор Санчес, си изпати много, след като вторник вечерта в мрежата изтече видео с нецензурно съдържание, което го компрометира. Скандалният клип разбуни духовете, а самият Санчес огласи преди появата му, че е бил жертва на изнудване от страна на притежателя. Той окачестви акта като нарушение на личната му свобода, като напомни, че разпространението на лично съдържание, за което той самият не е давал съгласие, си е криминално престъпление.

Виктор Санчес вече работи заедно с полицията, следва точно инструкциите и благодари на всички, които го подкрепят в битката срещу грубото вмешателство в личното му пространство. От самият клуп официално заявиха, че разчитат разследването на случая да бъде успешно и скандалът да приключи възможно по-скоро.

Припомняме, че до този момент Малага заема 16-та позиция в класацията, като треньорът има отношения с клуба от месец април 2019 година.

Заради скандала Малага е временно отстранен от поста си, а от ръководството заявиха, че веднага ще съобщят, в случай, че се потвърди нова информация по случая.