Малко вероятно е Санчо да остане в Борусия Дортмунд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английското крило иска да остане в Дортмунд, но реалността е друга

Според немското издание Sky Germany, отборът на Борусия Дортмунд ще плати допълнителна сума на Манчестър Юнайтед след достигането до финала на Шампионската лига. Въпреки това, постоянен трансфер на Джейдън Санчо може да не е опция поради исканата от клуба от Висшата лига цена за продажбата на английския национал през лятото.

Джейдън Санчо се радва на възраждане, след като се завърна в Борусия Дортмунд с трансфер под наем от Манчестър Юнайтед през зимния трансферен прозорец. Въпреки че 24-годишният футболист отбеляза само 3 гола и записа 3 асистенции в 20 мача за гигантите от Бундеслигата, той имаше роля за успехите на Дортмунд.

Представянето на Санчо и въздействието му в атака убедиха Борусия Дортмунд да се опита да завърши постоянен трансфер през летния трансферен прозорец. Нещата обаче са сложни на този фронт поради исканата цена от Манчестър Юнайтед, което остави Борусия Дортмунд в неприятна ситуация. Междувременно Джейдън Санчо няма търпение да направи трансфер за постоянно на Сигнал Идуна Парк през идващото лято.

Борусия Дортмунд също ще се опита да привлече с постоянен трансфер защитника Ян Маатсен от Челси, което означава, че средства за осигуряване на подобно споразумение за Санчо може да не са налични. Според някои информации пък трансфер на Санчо може да види бял свят, ако английският национал значително намали своята заплата.