Ман Сити и Тотнъм с интерес към новата румънска звезда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-талантливият футболист в румънския футбол в момента Янис Хаджи е следен от английските клубове Манчестър Сити и Тотнъм. Синът на легендарния Джика Хаджи се състезава под наем в един от шотландските грандове – Рейнджърс, като е преотстъпен от белгийския Генк.

Янис Хаджи прави много силни игри за Рейнджърс и шотландският тим може би ще се възползва от клаузата за откупуване на правата на футболиста. Те може да откупят румънеца за сумата от 4,5 милиона паунда през това лято.

След силните си изяви, Хаджи е преследван от водещите клубове в Англия. Лично спортният директор на Ман Сити – Чики Бегирищайн, и мениджърът на „шпорите“ Жозе Моуриньо са разговаряли с агента на играча – Джовани Бекали.

„Бях запитан лично от Жозе Моуриньо и Чики Бегирищайн за Янис Хаджи“, сподели агентът на 21-годишния футболист.

„Интересуваха се за него и искаха да знаят как се развива. Много хора от топ клубовете в Европа са наясно с качествата на Янис и какво може да прави. Смятам, че той се развива много добре в Рейнджърс и мисля, че те ще го откупят, защото той е футболист, който е способен да твори на терена“, добави импресариото.

„Янис има много качества и всъщност е по-грациозен от баща си. Бяга като газела в сравнение с Джика. Той се подобрява през цялото време в Рейнджърс. Янис ще продължи да се подобрява, ако подпише с тях“, добави още Бекали.