Ман Сити се прицели в уругвайска звезда за заместник на Агуеро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Бенфика Дарвин Нунес е считан за наследник на Единсон Кавани

Тимът на Манчестър Сити се е прицелил в нападателя на Бенфика Дарвин Нунес. “Гражданите” продължават търсенето на дългогодишен заместник на Серхио Агуеро. „The ​​Telegraph” излиза с информация, че мениджърът Пеп Гуардиола има за цел възможно най-скоро да привлече нов централен нападател, който да замени Серхио Агуеро.

Аржентинецът ще навърши 33 години в края на сезона, като има възможност да се раздели с клуба, след като му изтече договора му през юни. Гуардиола се е спрял на 21-годишния уругвайски талант Дарвин Нунес, който впечатлява през този сезон за Бенфика като е вкарал пет гола след трансфера си от Алмерия през лятото.

В Уругвай Нунес е считан за следващия Единсон Кавани. Нунес има огромен талант и го разкрива с всеки изминал мач за Бенфика.

Според информациите обаче в Ман Сити едва ли ще предприемат подобен трансфер тази зима, а ще изчакат да видят какво ще се случи със Серхио Агуеро, а и с евентуалното привличане на звездата на Барселона Лионел Меси.

Пеп Гуардиола обяви, че в момента отборът има проблем с отбелязването на голове в момента, така че Сити трябва да засили офанзивната си мощ. В момента “гражданите” могат да разчитат на Агуеро, Габриел Жезус и младия Лиам Делап на позицията централен нападател.