Ман Юнайтед е фаворитът на букмейкърите преди финала с Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер двата отбора излизат в спор за трофея от Лига Европа

Днес от 22:00ч. на градския стадион в Гданск Манчестър Юнайтед и Виляреал излизат един срещу друг в решителния мач за трофея от Лига Европа.

За щастие, финалът ще се изиграе пред фенове на трибуните, макар и те да бъдат само 25% от пълния капацитет на “Гданск Стейдиъм”. Това означава, че около 9500 зрители ще се насладят на срещата на живо.


Днес Виляреал ще излезе на първия си европейски финал и със сигурност ще иска да ознаменува това постижение по най-добрия начин и да спечели отличието. Това е задача, която далеч не е чужда за наставникът им Унай Емери, който е вдигал трофея от Лига Европа три пъти с отбора на Севиля, а освен това има и още едно участие на финал, но загубен.

Манчестър Юнайтед обаче влиза като далеч по-опитен участник на финални мачове в европейските клубни турнири, а през тази кампания в Лига Европа е абсолютен доминант. “Червените дяволи” преминаха през Милан, Гранада и Рома, за да стигнат до срещата в Гданск.

Момчетата на Оле Гунар Солскяер са определяни като големия фаворит за финала довечера от онлайн букмейкъра Efbet. Той определя шансовете им за успех с коефициент от 1.97 спрямо 4.40 за испанския тим. WINBET онлайн също вижда балансът на силите по този начин – 1.93 за успех на англичаните срещу 4.20 за триумф на “жълтата подводница”.