google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед са все по-уверени, че може да се подсилят със звездата на Атлетико Мадрид Саул Нигес за сметка на големия си съперник Ливърпул, съобщава “Дейли стар”.

25-годишният халф имаше главна роля за изхвърлянето на Ливърпул от Шампионската лига по-рано този месец. Саул вкара единствения гол в първия мач като Атлетико победи Ливърпул с 1:0 на Уанда Метрополитано и беше също толкова впечатляващ по време на реванша на „Анфийлд“.

Юнайтед усилено търси полузащитник предвид несигурното бъдеще на Пол Погба в момента.
Атлетико искат 100 милиона паунда за маестрото в полузащитата си, а Ливърпул се надяваше да спечели надпреварата за неговия подпис.

През този сезон Саул играе като централен полузащитник и в ролята на ляв полузащитник, като същевременно понякога е използван и като ляв бек. Саулл Нигес вече има 286 мача за Атлетико и е почти сигурно, че в даден момент ще играе за по-голям европейски клуб.

Оле Гунар Солскяер знае, че трябва да направи Юнайтед конкурент за титлата възможно най-скоро. Той има добро ядро ​​от млади играчи и пристигането на Бруно Фернандеш със сигурност вече ги е подобрило.

Ливърпул също ще иска да се подсили през лятото. Предизвикателството пред Юрген Клоп е да гарантира, че доминацията им ще продължи през следващия сезон. В момента “червените” са на 25 точки пред Манчестър Сити и са само на две победи от първата си титла във Висшата лига. Привличането на звездата на Атлетико би бил отличен ход на мърсисайдци, но халфът може и да предпочете проекта на Оле Гунар Солскяер.