Ман Юнайтед набеляза защитник на Реал Мадрид за лятната селекция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рафаел Варан е трансферна цел на "червените дяволи"

Английският гранд Манчестър Юнайтед ще се опита да направи трансферен удар, като привлече бранител на Реал Мадрид. Става въпрос за френския национал Рафаел Варан, който се представя на много високо ниво в последните няколко сезона. Според Manchester Evening News “червените дяволи” са готови да отправят финална оферта за френския защитник през лятото.

Рафаел Варан има контракт с Реал Мадрид до юни 2022-ра, като за момента двете страни не са стигнали до консенсус относно неговото подновяване. Точно затова шефовете на Ман Юнайтед смятат, че имат възможност да примамят френския централен бранител да премине на “Олд Трафорд” следващото лято.

От доста време Юнайтед следи изявите на Варан, тъй като ръководството на тима смята, че той би бил идеално попълнение, с което да се подсили защитата на “червените дяволи”. В момента цената на французина е около 70 милиона евро.

Рафаел Варан премина в Реал Мадрид преди повече от 9 години. През 2011-та г. той бе трансфериран от френския Ланс и до момента е изиграл над 200 мача за “белия балет”.