Ман Юнайтед обмисля привличането на Каземиро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед е насочил погледа си към полузащитника на Реал Мадрид Каземиро

Според информация на испанското издание MARCA, Каземиро е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер през това лято. Представители на клуба от Висшата лига са в Мадрид, за да обсъдят сделка за халфа на Реал Мадрид.

Каземиро е ключова фигура за Реал Мадрид след трансфера си от Порто преди почти десетилетие. Бразилският национал изгради страхотно партньорство в средата на терена с Лука Модрич и Тони Кроос, като триото осигури основата за огромния успех, постигнат от Реал Мадрид в Европа и Испания в последните години. 30-годишният футболист има над 300 мача досега за Реал Мадрид, като редовно участва с важни голове и асистенции. Сега Каземиро е привлякъл вниманието на Манчестър Юнайтед, който има нужда от нови класни попълнения.

“Червените дяволи” не успяват да се справят с острата нужда от нов опорен полузащитник това лято, като Неманя Матич остави дупка в халфовата линия на Манчестър Юнайтед. Ерик тен Хаг се опита да използва Фред като дефанзивен полузащитник, но експериментът се провали в двата мача на Манчестър Юнайтед от Висшата лига на Англия този сезон.

Известният испански журналист Лукас Наварет заяви, че Реал Мадрид няма да обмисли продажбата на Каземиро през текущия трансферен прозорец на фона на информациите за интерес от Манчестър Юнайтед. Тези твърдения противоречат на съобщения от май, които твърдяха, че Реал Мадрид може да продаде Каземиро за 50 милиона евро.

Въпреки това изглежда, че подписването на 30-годишния футболист от Реал Мадрид може да е отвъд възможностите Манчестър Юнайтед и може да се наложи да пренастроят приоритетите си. Остават по-малко от две седмици до затварянето на летния трансферен прозорец, така че “червените дяволи” нямат много време, а възможностите на пазара се изчерпват.