Ман Юнайтед разгроми Реал Сосиедад в Торино и гледа напред в ЛЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" спечелиха с 4:0 срещу баските, Бруно Фернандеш с 2 гола

Манчестър Юнайтед записа разгромен успех с 4:0 срещу Реал Сосиедад като гост в първия двубой между двата тима от 1/16-финалите на Лига Европа. Срещата се игра на неутрален терен на “Алианц Стейдиъм” в Торино, като звездата на “червените дяволи” Бруно Фернандеш отбеляза два гола, а по едно попадение добавиха Маркъс Рашфорд и Даниел Джеймс.

Наставникът на гостите Оле Гунар Солскяер заложи на схема 4-2-3-1 като Рашфорд бе на върха на атаката, а зад него действаха Дан Джеймс, Бруно Фернандеш и Мейсън Грийнууд. Символичните домакини от Сосиедад пък започнаха във формация 4-3-3 като триото в нападение бе Янузай, Исак и Оярсабал.

Ман Юнайтед бе по-активният отбор през първото полувреме и отправи четири точни удара, като един от тях бе превърнат в попадение. В 27-ата минута Бруно Фернандеш се разписа с прецизно изпълнение след асистенция на Маркъс Рашфорд, а вратарят на Сосиедад Ремиро допусна грешка за попадението.

Второто полувреме на срещата бе равностойно, но “червените дяволи” демонстрираха по-голямата си класа и вкараха две попадения. В 57-ата минута Джеймс комбинира с Фернандеш, който със страхотен удар вкара за 0:2. Попадението бе разгледано с ВАР и бе зачетено.

В 65-ата минута гостите от Англия сложиха точка на спора. Рашфорд вкара фантастичен гол след асистенция на Фред – 0:3.

До края на срещата тимът на Солскяер вкара още едно попадение чрез Даниел Джеймс в 90-ата минута. Така “червените дяволи” обезмислиха реванша, който е на “Олд Трафорд” на 25 февруари.