Ман Юнайтед с категоричен успех срещу Шериф, Роналдо бележи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" остават втори в група Е в Лига Европа

Манчестър Юнайтед постигна очаквана победа срещу Шериф Тираспол с 3:0 в среща от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Попаденията за “червените дяволи” реализираха Маркъс Рашфорд, Диого Далот и Кристиано Роналдо. Гостите не отправиха нито един удар към вратата на Давид де Хеа през всичките 90 минути.

Това бе четвърта поредна победа за Ман Юнайтед в група Е, но английският тим остава втори на три точки зад Реал Сосиедад, който е безпогрешен до момента. В последния кръг двата тима се срещат на испанска земя, като тимът на Ерик тен Хаг ще тряба да спечели, ако иска първото място в групата.

Ман Юнайтед имаше тотално надмощие още от самото начало на срещата. “Червените дяволи” направиха доста пропуски, преди да открият резултата в 44-ата минута. Тогава Диого Далот се разписа с глава след центриране на Кристиан Ериксен.

На почивката треньорът на домакините направи две смени, като Рашфорд замени Антони, а Магуайър се появи на мястото на Мартинес. Появата в игра на Рашфорд даде нужния резултат и английският нападател се разписа за 2:0 в 65-ата минута.

В 82-рата минута Ман Юнайтед вкара трето попадение. Бруно Фернандеш качи топката на главата на Роналдо, чийто удар бе отразен от вратаря на Шериф, но Кристиано направи добавка и прати топката в мрежата – 3:0.

В другата среща от групата, тимът на Реал Сосиедад спечели като гост срещу Омония Никозия с 2:0.