google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският гранд има желание да привлече нападателя Джошуа Зиркзе

Джошуа Зиркзе ще бъде търсено име на трансферния пазар това лято. Нидерландският национал отбеляза 12 гола и записа 7 асистенции във всички състезания през сезон 2023/24 с екипа на Болоня, като доброто му представяне му осигури място в състава на Нидерландия на Евро 2024. Отборът на Манчестър Юнайтед се надява да финансира трансфера на Зиркзе чрез продажбата на Мейсън Грийнууд, пише британската медия inews.

Грийнууд няма бъдеще в Манчестър Юнайтед и “червените дяволи” се надяват да го трансферират това лято. Той е свързван с множество клубове от Ла Лига и Серия А. Ще бъде интересно да видим къде нападателят ще продължи кариерата си. 22-годишният англичанин беше под наем в Хетафе миналия сезон и се представи доста добре, като вкара 10 гола във всички състезания и направи шест асистенции.

Младият нападател трябва да играе редовно на този етап от кариерата си и напускането на Ман Юнайтед би било идеално за него. В същото време Междувременно Джошуа Зиркзее ще бъде развълнуван от възможността да заиграе във Висшата лига, а Манчестър Юнайтед ще бъде привлекателна дестинация. Английският тип е един от най-големите клубове в света и се надява на ренесанс в следващите години, за да се бори за значими трофеи.

Зиркзе вече се е доказал в Серия А и ще се стреми да направи следващата стъпка в кариерата си. Присъединяването към Манчестър Юнайтед ще му позволи да разкрие потенциала си във Висшата лига и ще се стреми да се утвърди като ключов играч за клуба. Той може да бъде идеалният партньор за Расмус Хойлунд в атака през следващия сезон.