Манчестър от Свищов бил пред самоубийство, Оле му вдъхва кураж
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Запаленият привърженик най-после успял да започне работа

Манчестър Здравков Левиджов – Юнайтед, свищовлията, който реши да се прекръсти на любимия си клуб, преминал през тежки моменти в последните две години, като дори обмислял самоубийство.

Комбинацията от невъзможност да намери работа, кончината на майка му и продължителната изолация заради кризата с коронавируса, подействали изключително негативно на психиката на футболния фен.

Новините за депресията на Марин, както е рожденото име на Левиджов, достигнали и до “Олд Трафорд”, откъдето приели присърце несгодите му и изпратили писмо, подписано както от мениджъра на Червените дяволи Оле Гунар Солскяер, така и от треньора на дамската формация Кейси Стоуни.

Ето и какво пише в адреса до свищовлията:

Скъпи Манчестър Здравков,

С тъга научихме, че преминавате през тежки моменти и поискахме да се свържем с Вас, за да изразим нашите благопожелания. Разбираме, че сте голям фен на Манчестър Юнайтед и се надяваме, че се наслаждавате на сезона до този момент. Страхотно е, че отново можем да играем футбол и макар че не е същото без публика, усещаме подкрепата на нашите привърженици, които гледат от домовете си. Можем да си представим през какви трудности преминавате Вие и Вашето семейство, и се надяваме, че тези мили думи ще Ви окуражат и ще Ви окуражат да останете силни в тези дни на предизвикателство.

С най-добри пожелания! Пазете се!

Манчестър от Свищов бил пред самоубийство, Оле му вдъхва кураж 1

Самият Манчестър Левиджов благодари на Солскяер за топлите пожелания, разкривайки че вече не е безработен. Негов приятел му помогнал да започне работа в Китен.

“Искам да благодаря на Оле Гунар, любовта към Юнайтед е това, което ме крепи в живота,” споделя той пред “България днес”. “Смених си името и ще го нося до края на живота си.

“В Китен се грижа за поддръжката на плажа, сега го подготвям за сезона. Чистя клони и други боклуци.”

Любопитно е, че Манчестър Здравков Левиджов – Юнайтед все още не е посещавал дома на своя любим клуб “Олд Трафорд”.

“Надявам се да нямат неприятности и да не ги накажат допълнително за включването в Суперлигата,” завършва той. Иначе е ясно – на 26 май свищовлията ще гледа с притаен дъх финала в Лига Европа, в който неговият Юнайтед излиза срещу испанския Виляреал…