Манчестър Сити избра заместника на Бернардо Силва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" са набелязали Николо Барела

Ръководството на Манчестър Сити планира да привлече полузащитника на Интер Николо Барела в случай, че Бернардо Силва вземе решение да напусне “Етихад” това лято. “Гражданите” вече замениха другия си полузащитник – Илкай Гюндоган с Матео Ковачич и вече се подготвят за разяла със Силва, макар че той все още не е взел окончателно решение за бъдещето си.

Силва премина в Сити през юли 2017 година, след силен период в Монако. За него “гражданите” платиха 50 милиона евро, които за момента се оказват чудесна инвестиция. Португалецът е сред най-добрите играчи на Пеп Гуардиола. Той доказа, че може да играе на много различни позиции и на всяка една от тях се справяше чудесно. Той се откроява от останалите си съотборници с феноменалната си техника и брилянтната си визия за случващото се на терена.

Николо Барела обаче е няколко години по-млад от Силва, а потенциалът му дори загатва за по-блестяща кариера от неговата. В момента той е основен футболист в състава както на Интер, така и на националния отбор на Италия. Под ръководството на Пеп Гуардиола той може да достигне невероятни висоти, за които само е мечтал, тъй като испанецът умее да помага на млади полузащитници да изграждат бляскави кариери.