Манчестър Юнайтед иска да отмъкне Санчо в по-удобен момент
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед продължава да бъде фаворит за подписа на Джейдън Санчо, но ще изчака удобен момент да привлече звездата на Борусия Дортмунд. Преди три години Санчо бе продаден на “жълто-черните” от Ман Сити, като изглежда сигурно, че в даден момент ще се завърне на Острова.

Интерес към футболиста проявяват още европейски грандове като Реал Мадрид, Ливърпул и Ман Сити, но към момента в Дортмунд не са получили официални оферти за правата на английския национал.

Според Daily Mail, Юнайтед е готов да почака, така че да покачи напрежението в Борусия. “Червените дяволи” се надяват, че ръководството на “жълто-черните” ще намали цената на 20-годишния си талант, който е чат от клуба от 2017 година и бе привлечен за доста скромна сума за стандартите на големите европейски клубове – 10 милиона паунда.

Иначе Санчо е юноша на Уотфорд, а през 2015 година се присъединява към Ман Сиит. Той така и не дебютира за първия отбор, като през 2017 г. е трансфериран в Борусия Дортмунд, където първо записва 3 мача за втория отбор на “жълто-черните”. Санчо дебютира в Бундеслигата на 21 октомври 2017 г. срещу Айнтрахт Франкфурт, влизайки от пейката, като става първият английски играч, който носи екипа на Дортмунд в немската елитна дивизия.