Манчестър Юнайтед може да направи изненадващ трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" преговарят с японския вратар Зайон Сузуки

Според журналиста Фабрицио Романо, Манчестър Юнайтед е започнал преговори със Зайон Сузуки и неговия агент за личните условия. Вратарят на Урава Редс е една от опциите, които отборът на Ерик тен Хаг иска като резервен вратар за новия сезон.

Манчестър Юнайтед има проблем във вратарския си пост. Напускането на Давид де Хеа затрудни търсенето на нов вратар, тъй като се очакваше испанецът да остане в клуба. Така “червените дяволи” имат нужда от нов №1 на вратарския пост. Те са много близо до привличането на Андре Онана в дълго чакана сделка с Интер.

Междувременно Ерик тен Хаг също би искал да привлече алтернатива на камерунеца, тъй като се очаква Том Хийтън и Дийн Хендерсън също да напуснат. Хийтън отдавна се беше съгласил да си тръгне от “Олд Трафорд”, но все пак аннгличанинът остана в клуба за предсезонната подготовка. Междувременно Хендерсън може да се присъедини към Нотингам Форест, като Стив Купър иска да го вземе с постоянен трансфер.

Сега Манчестър Юнайтед разглежда нова опция за вратарския пост – 20-годишният японски вратар Зайон Сузуки . Съобщава се, че японският национал, който играе за Урава Редс, е готов на голямата крачка. Очаква се Манчестър Юнайтед да отправи оферта за подписа на вратаря. Но това може да се случи, след като финализират трансфера на Onana. Засега те говорят със Сузуки и неговия лагер за лични условия,като  20-годишният играч е една от опциите, които Тен Хаг обмисля за вратарския пост.