Манчестър Юнайтед може да се възползва от ниската цена на звезда на Уулвс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед е със засилен интерес към футболист на Уулвърхемптън, след като според информациите “вълците” са намалили исканата цена за нападателя Раул Хименес.

Юнайтед бяха свързани с привличането на Раул Хименес, когато Оле Гунар Солскяер усилено търсеше нападател в трансферния прозорец през януари. Вместо това те подписаха с Одион Игало под наем от китайския Шанхай Шенхуа, а нападателят от Нигерия ще остане в тима поне до следващия януари, след като изигра важна роля в серията от 11 мача без поражение на на “червените дяволи” във всички състезания и неговият наем бе удължен.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер все още се смята, че има интерес към Раул Хименес. През този сезон отбеляза напдателят има 22 гола и 11 асистенции във всички състезания за Уулвс. Съобщава се, че покрай кризата с коронавируса, Уулвс биха продали Хименес за 18 милиона паунда това лято.

Тази информация е на италианската медия TuttoJuve, която съобщава, че Ювентус също имат инетерес към 29-годишния мексикански нападател и могат да предложат на Гонсало Игуаин в сделката за футболиста.

Предположението, че Уулвс ще приеме и по-ниска оферта за Хименес, въпреки че плати 32 милиона паунда, за да го вземе от Бенфика миналото лято. Това със сигурност ще предизвика интереса на Юнайтед – въпреки че биха могли да се изправят срещу конкуренцията на Реал Мадрид и Ювентус.