google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са готови да платят над 50 милиона паунда за Федерико Киеза

Бъдещето на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед е несигурно и в клуба вече работят по намирането на негов заместник. От “Олд Трафорд” са идентифицирали Федерико Киеза за заместник на английския национал, пише Calciomercato.

Футболистът на Ювентус започна сезон 2023/24 в добра форма. Киеза има огромен потенциал и преди 2 години го демонстрира, като помогна на Италия да спечели Европейското първенство през 201 г. Футболистът е оценен на малко над 50 млн. паунда и Ювентус може да спечели пари от него, ако през 2024 г. той не поднови контракта си с клуба. Текущият договор на Киеза с Юве го задържа на “Алианц Стейдиъм” до 2025 г.

Що се отнася до Джейдън Санчо, той пристигна с големи очаквания на “Олд Трафорд” преди 2 години. Футболистът обаче не се радва на успех в Ман Юнайтед. Санчо беше изключен от отборните тренировки и базата на „червените дяволи“, тъй като нападна в социалните мрежи треньора на тима Ерик тен Хаг.

Към Санчо има интерес от няколко отбора и те са готови да отправят оферта за правата му през зимата. Затова и Манчестър Юнайтед гледа към футболисти за заместник на англичанина и според последните информации е набелязал Киеза.